Sajtóközlemény

Uniós támogatásból a legkorszerűbb számítógéppark jött létre Győrben

2011. december 13. Új Széchenyi Terv

A RISK Könyvvizsgáló, Pénzügyi és Számviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 3 millió Ft uniós támogatást nyert a Mikro- és kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.
A 9.406.250 forintos összköltségvetésű beruházásból nemcsak a számítógépparkot fejlesztik, hanem a munkahelyek megtartása is lehetővé válik.

A győri székhelyű RISK Kft. 1991-ben alakult, könyveléssel, könyvvizsgálattal foglalkozik. Nemcsak Győrben, hanem Budapesten, Mosonmagyaróváron és a Balaton északi partján is vannak ügyfeleik.

A legkorszerűbb informatikai rendszer kiépítése lehetővé teszi a Kft. számára a könyveléshez és könyvvizsgálathoz szükséges legkorszerűbb informatikai háttér alkalmazását. Gyorsaság, pontosság és az elektronikus úton történő naprakész tájékoztatás hozzájárul ügyfelei gyors döntéseinek meghozatalához, vállalkozásuk adatainak állandó frissítésével. Az újabb, gyorsabb informatikai rendszerrel több ügyfelet tudnak kiszolgálni, a munkahelyek nem kerülnek veszélybe, sőt a nyereségesség is tovább nőhet.Központi Statisztikai Hivatal magyarorszag.hu Adózási és pénzügyi hírek | NAV Az Új Széchenyi Terv Magyarország Megújul